Hva er innpakningen verdt?

Tidligere i år lanserte vi vår V4 Presis PLA. Konseptet var enkelt; velg best mulig filament for pengene og bruk minst mulig på innpakningen. Vi gjorde den til og med ekstra røff med resirkulert kartong og uten trykk. Bare med et grovt stempel og en etikett.

Det er ikke helt opplagt at alle er med på den tankegangen. Den som har kjøpt et Apple-produkt har vært i helt andre enden av skalaen hvor innpakningen er elegant og nesten en studie verdt i seg selv. Flere filament-produsenter har også flotte innpakninger med glanset fargetrykk, bruksanvisning i farger osv. 

Vi har nå levert så mye av vår V4 Presis PLA at det er på tide å se på om vi skal gjøre dette annerledes. Også fordi vi gjør merking lokalt som kunne vært gjort på fabrikken. Om vi skulle satse på like flotte esker som det er på Fiberlogy-produktene snakker vi fort om en prisøkning på 18-20 kroner pr rull på det antallet vi opererer med. Er det verdt det? 

Hvor mye påvirker innpakningen ditt valg av filament? Hvis du har synspunkter på dette så send dem gjerne til espen@v4.no eller legg inn kommentar til dette innlegget.

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published