Six months and counting...

Etter en beskjeden start har aktiviteten økt jevnt og vi har fått stadig flere kunder som kommer tilbake. Det har også vært artig å oppdage at det er ganske mange i vårt nærområde som driver med 3D-printing. Det visste vi ingenting om, men det er mange som benytter teknologien både på jobb og privat rundt her vi holder til. Når det er sagt så må vi nevne at vi har fått gode kunder over hele landet fra Tana i nord til Mandal i sør. Utrolig mange entusiastiske og hyggelige mennesker!

Det hele begynte med at vi kom over et flott produkt (Fiberlogy) som ikke var representert her hjemme. I tillegg hadde vi en hjemvendt student som etter fullførte studier i England hadde endel ledig tid. Vi fikk til et besøk på Fiberlogy-fabrikken og fant raskt tonen med de som jobber der. Og slik har det fortsatt med hyppig og god kommunikasjon, mye nytt er lansert som f eks Refill - og altså en pen utvikling av salget.

Underveis har vi eksperimentert litt med ulike markedstiltak og prøvd å gjøre noe med fraktkostnadene. Både inn til oss og ut til kunder. Vi har også prøvd med litt ulike produkter som reservedeler, byggesett til 3D-printer osv. Vi har imidlertid tatt det ut av sortimentet og konsentrerer oss nå helt om filament. Vi importerer ikke 3D-printere og vi selger ikke Resin. Det har vi heller ingen planer om å gjøre. Vi har også valgt å ta ABS ut av vareutvalget ettersom vi mener det er et produkt de fleste klarer seg fint uten. Og det er dessuten nok andre som kan levere det til de som må ha det.

Når jeg skriver «Vi» i teksten over så mener jeg vi, Vi er to personer som står bak V4.no og alt som må gjøres. Virksomheten er ikke stor nok til å være en heltidsjobb for noen av oss, men det kan det jo bli på sikt.

Dette er en ganske liten bransje med alt fra eksemplarisk til ganske "laid back" servicenivå og vi ønsker å fighte med de beste både på service og pris :-) 

Vi takker alle kunder som støtter opp om det vi gjør slik at vi kan fortsette å utvikle oss!

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published